Naša sodelavka Stanka praznuje rojstni dan

Ker nas je veliko, imamo tudi veliko praznovanj. Naša sodelavka Stanka, je v najlepšem mesecu maju, praznovala rojstni dan. Deževala so iskriva voščila naših fantov in deklet. Jaka, Grega, Meta, Maša in Urban so ji iskreno voščili in segli do srca.

Meti praznuje rojstni dan

Začetek maja praznuje tudi naša Meti. Veselo smo nazdravili in zapeli kar v Naši trgovin’ci.

Urban praznuje rojstni dan

V našem dnevnem centru se imamo lepo. Še posebno kadar kdo praznuje rojstni dan. Takole je začetek maja praznoval naš Urban.

Pomagamo v Naši trgovin’ci

Gregor in Urban v dnevnem centru

Vsako jutro med tednom se okoli osmih dobimo v dnevnem centru društva Verjamem vate. Jaka in jaz prihajava samostojno peš, ostale pripeljejo starši. Trenutno nas je v dnevnem centru 5, kmalu pa se nam pridruži še Lan. Posedemo se za mizo, skupaj pojemo zajtrk in popijemo čaj. Dežurni počisti posodo, ostali pa se pripravimo za delo v Naši trgovin’ci. V centru se veliko dogaja. Igramo Enko, se pogovarjamo, se učimo in izdelujemo razne plakate. Vesna je po poklicu tudi maserka in zato nas včasih uči masaže. Po poklicu bi bil rad maser. Vsak dan delamo v Naši tegovin’ci. Potem imamo kosilo, sami pripravimo mizo in po kosilu si umijemo zobe. Po počitku ponovno odidemo na delo v Našo trgovin’co. Vsak torek se veselimo slikarske delavnice z Janezom.

Skupaj nam je lepo!

Grega


Jutranji pozdrav