Dnevni center je namenjen vsakodnevnem druženju in raznolikim delavnicam. Glavna namen pa je  vključevanje mladih s posebnimi potrebami v družbo.

SLIKARSKE IN USTVARJALNE DELAVNICE

Pri slikarskih delavnicah velikokrat barvamo mandale. Tako mladi ohranjajo natančnost, pri tem pa se tudi sprostijo. Pisane mandale najdeš med fb objavami.

Pri ustvarjalnih delavnicah razvijamo kreativnost. Teme prilagajamo letnim časom in praznikom. Tako, decembra izdelujemo voščilnice, ki jih lahko kupiš v Naši Trgovin’ci.

UČENJE ANGLEŠČINE

Ker se radi pogovarjamo, nam je pomembno, da znamo tudi en tuji jezik. Znamo se predstaviti, povedati koliko je ura in še marsikaj. Poleg tega se velikokrat naučimo tudi kako pesem.

PLESNO GIBALNE DELAVNICE

Plesno gibalne delavnice

 

KUHARSKE DELAVNICE

Mladi znajo s pomočjo asistentov speči umešana jajca, skuhati čaj in kavo. Poleg tega pomagajo pri rezanju zelenjave in mešanju jedi. Zelo so ponosni, kadar je njihova kuha pohvaljena. Če vas zanima kaj kuhamo, lahko naše recepte najdete tudi na fb strani društva.

PISARNA

Poleg dnevnega centra in Naše  Trgovin’ce imamo prostore tudi v Centru Breza. Tu mladi pomagajo predvsem pri pisarniških delih. Tam imamo tudi manjši fitnes, prostor za sproščanje, kuhinjico in mize za ustvarjanje.

Moja Pot v Samostojnost – video

Naš dan – video o nas