003

Delovni čas: od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00, od jeseni naprej tudi ob sobotah med 9.00 in 13.00.

Najdete nas v Domažalah, na Ljubljanski cesti 104, opečnati blok pri Policiji.

Naš slogan je: Iz rok v roke za dober namen. V njej prodajamo rabljena, a lepo ohranjena ženska in otroška oblačila, igrače, knjige, nakit, keramične izdelke in pa izdelke domačih ustvarjalcev.

Darovane stvari skrbno pregledamo, očistimo, če je potrebno popravimo in jih vrnemo v življenje. Prodajamo jih po ugodnih in dostopnih cenah. Prihodek od prodaje je namenjen delovanju društva Verjamem vate.

Naša trgovin’ca je posebna trgovina, saj v njej pomagajo mladi, ki se zaradi svojih značilnosti ne morejo redno zaposliti. Na ta način so dobili možnost, da tudi oni naredijo nekaj koristnega in spodbujajočega ter ovrednotijo svoje življenje.

Zato naprošamo vse, ki ste pripravljeni stvari, ki jih ne potrebujete več podariti nam, da jih prinesete do zbirnega centra, ki je na dveh lokacijah:

– sedež društva Verjamem vate, kjer deluje tudi Naša trgovinca,  med 10.00. in 19.00 uro

– butik La vision v Breza Spar centru v Domžalah.

Da pa ne boste imeli težav z razmišljanjem, kaj je dobro za trgovino, pa vam sporočamo, da stvari, ki jih ne bomo lansirali na police trgovine, podarimo naprej socialno ogroženim družinam.

V Naši trgovin’ci lahko kupite tudi voščilnice, nakit, slike in druge dekorativne izdelke ustvarjalke Mojce Ljubešek (facebook: Mojca’s quilling) in slikarja Janeza Gorška.

DOBRODOŠLI!

008 014 027 073

 

O odprtju Naše trgovin’ce je poročal tudi spletni portal Domžalec.net

Videoposnetek otvoritve Naše trgovin’ce
Avtor: Miro Pivar

Naša trgovin’ca je odprta!