V Naši trgovin’ci smo v petek, 21. 4. 2017 sprejeli britansko veleposlanico, njeno ekselenco Sophie Honey. Obiskala nas je na pobudo Veleposlaništva Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske ter Mednarodnega priznanja za mlade Slovenije.
Njena ekselenca Sophie Honey nas je obiskala z izvršno direktorico Zavoda MEPI Andrejo Anžur Černic. Britansko veleposlaništvo namreč obeležuje 25. obletnico diplomatskih odnosov med Slovenijo in Veliko Britanijo in ob tem jubileju se je britanska veleposlanica, njena ekscelenca Sophie Honey javno zavezala, da bo letos obiskala prav vsako od slovenskih občin.

V društvu Verjamem vate smo bili zelo počaščeni za tako visok obisk. Naši mladi so ji pripravili simpatični sprejem v angleškem jeziku, violinistka Damjana Križman Kožar je zaigrala na violino, naš Jan pa na harmoniko. Predstavili smo ji naše delo in jo pogostili s slastno torto.

Presenetila nas je s svojo prijaznostjo, toplino in s čutom do drugačnosti. Navdušena je bila tudi nad našo modno linijo Love Recircle in si izbrala unikatno torbico.

Zahvaljujemo se ji za obisk, prav posebna zahvala pa tudi violinistki gospe Damjani, ki nam je brezpogojno popestrila naš predstavitveni program.

Obisk britanske veleposlanice